Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΕΒΕΠ (7 - 8 Ιουνίου 2011)

H Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ), στο πλαίσιο των επιμορφωτικών της δράσεων, σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση του παρακάτω σεμιναριακού κύκλου με θέματα: 
1. Ζητήματα Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στις  Βιβλιοθήκες
 2. Ζητήματα Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Βιβλιοθήκες.
Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο κύριος Β. Παπακωνσταντίνου.
O Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου είναι δικηγόρος Αθηνών, εταίρος της Εταιρείας Δικηγόρων PKpartners. Κατέχει διδακτορικό του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και ερευνητής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βρυξελλών. Από την άνοιξη του 2010 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ).< /p>
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρες 16:00 - 20:00 στην Αθήνα.
Ο ακριβής τόπος πραγματοποίησης των σεμιναρίων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερομένους άμεσα.
Το κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια είναι:
¤10,00 ανά θεματική ενότητα για τα μέλη της ΕΕΒΕΠ
¤15,00 ανά θεματική ενότητα για τα μή μέλη της ΕΕΒΕΠ
¤10,00 ανά θεματική ενότητα για φοιτητές και άνεργους.
Η διάθεση του υλικού του σεμιναρίου και η πληρωμή των ενοτήτων που θα παρακολουθήσετε, θα γίνει στο χώρο πραγματοποίησης των σεμιναρίων.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΕΒΕΠ info@eebep.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο μας: 210 33 02128, Τρίτη και Πέμπτη 5.30 - 7.30 το απόγευμα ώρες λειτουργίας των γραφείων της Ένωσης.

Πηγή: Δελτίο τύπου ΕΕΒΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: