Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Τελικό Συνέδριο "Untold stories"(Ανείπωτες ιστορίες)

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2009 στο Fürstenfeldbruck του Μονάχου, θα διεξαχθεί το Τελικό Συνέδριο των Ανείπωτων Ιστοριών (Untold Stories). Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για να εγγραφείτε, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο http://www.untoldstories.eu/.
Στο συνέδριο θα γίνει επίδειξη και συζήτηση σχετικά με τα αποτελέσματα του προγράμματος των "Ανείπωτων Ιστοριών" (Ευρωπαϊκή Ένωση, Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης). Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει να παρέχει ανεπίσημες ευκαιρίες μάθησης για τις κοινότητες των μεταναστών στην Ευρώπη, διενεργώντας συγκριτική αξιολόγηση των καινοτόμων μεθόδων της "Ψηφιακής Αφήγησης", βοηθώντας να αναπτυχθεί σε μια πρακτική βάση η διάσταση της μόρφωσης των πολιτιστικών οργανισμών.
Συνεργάτης του προγράμματος στην Ελλάδα είναι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τις ψηφιακές ταινίες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: