Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Σεμινάρια σύγχρονων βιβλιοθηκονομικών υπηρεσιών και εφαρμογών

H Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών της δράσεων σας, ενημερώνει για την πραγματοποίηση κύκλου σεμιναρίων σε θέματα   σύγχρονων βιβλιοθηκονομικών υπηρεσιών και εφαρμογών.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στη Βιβλιοθήκη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου) από την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 10 π.μ. έως τις 2μ.μ. περιλαμβάνοντας θεωρητικό μέρος και πρακτική εφαρμογή  (σε Η/Υ).
Το κόστος συμμετοχής είναι 15 Euro ανά ενότητα και υπάρχει δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης είτε μεμονωμένα κάποιας προσφερόμενης ενότητας είτε ολόκληρου του προγράμματος (πέντε ενότητες).
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (είκοσι άτομα)  που είναι απαραίτητη για τη σωστή διεξαγωγή του προγράμματος και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Η Ένωση θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εισηγητές για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους και τη Βιβλιοθήκη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την διάθεση του χώρου και του αναγκαίου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.
Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων εδώ .
Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την συνημμένη αίτηση συμμετοχής και  στείλτε τη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΕΒΕΠ info@eebep.gr 

Πηγή: http://www.eebep.gr/index.php?id=56

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

hi 上來跟大家問聲好~~ 別玩得太累~~.................................................................

Ανώνυμος είπε...

Pen and ink is wits plough. .................................................................              

Ανώνυμος είπε...

一個人的價值,應該看他貢獻了什麼,而不是他取得了什麼............................................................