Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Future Library - Προώθηση Πρόκλησης Εθελοντισμού - Καλοκαιρινή Εκστρατεία

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 66 βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα θα οργανώσουν Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας για Παιδιά, με τίτλο Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη. Στο Future Library θέλουμε να προσεκλύσουμε εθελοντές για να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε την πιο δημιουργική εκστρατεία.

Περιμένουμε ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εθελοντές να προσφέρουν την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους. Να γίνουν φίλοι μας και μέλη της παρέας μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο η θέληση για νέες εμπειρίες και ανιδιοτελή προσφορά, στα παιδιά και την κοινότητα.
Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες (πως μπορείτε να βοηθήσετε;).
Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν σε ποια βιβλιοθήκη επιθυμούν να προσφέρουν και να συμμετάσχουν ενεργά σε δημιουργικές δραστηριότητες όπως θεατρικά παιχνίδια, εικαστικά, ψηφιακά εργαστήρια, ταξίδια μέσα στην πόλη, αφήγηση και βόλτες μέσα στα βιβλία, περιπάτους στην ιστορία της περιοχής κ.α.
Δημιουργούμε μια ομάδα εθελοντών απο όλη την Ελλάδα η οποία θα συντονιστεί διαδικτυακά απο την ομάδα του Future Library.
Διαδώστε το μήνυμα. Κάντε αίτηση. Βοηθήστε τη βιβλιοθήκη σας. Βοηθήστε την πόλη σας. 
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Tην αίτηση εθελοντισμού καθώς και σχετικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Δελτίο τύπου Future Library

Δεν υπάρχουν σχόλια: