Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Θέση αρχειονόμου

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO), που έχει την έδρα της στη Γενεύη, αναζητά να προσλάβει τέσσερις υπαλλήλους τριών ειδικοτήτων: έναν Βοηθό Αρχειοθέτησης, δύο Γραφίστες και έναν Τυπογράφο

 

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO), που έχει την έδρα της στη Γενεύη, αναζητά να προσλάβει τέσσερις υπαλλήλους τριών ειδικοτήτων: έναν Βοηθό Αρχειοθέτησης, δύο Γραφίστες και έναν Τυπογράφο. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και να διαθέτουν δίπλωμα συναφές με το αντικείμενο των θέσεων.
Index Assistant
Κριτήρια: Ολοκλήρωση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδίκευση στη βιβλιοθηκονομία και την αρχειοθέτηση. Πέντε με έξι χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον τομέα της διαχείρισης αρχείων και στη διαχείριση ηλεκτρονικών εγγράφων.
Τόπος: Γενεύη, Ελβετία
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 13/5/2012
Πληροφορίες: 
https://erecruit.ilo.org/public/hrd-cl-vac-view.asp?jobinfo_uid_c=25864&vaclng=en
Graphic Designer
Κριτήρια: Ολοκληρωμένες σπουδές σε τεχνική σχολή και κατοχή διπλώματος ή πιστοποιητικού στο γραφικό σχέδιο. Τουλάχιστον πέντε χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε σχετικό τομέα, γνώση PC και Mac, εκτεταμένη εμπειρία με το Adobe Creative Suite.
Τόπος: Γενεύη, Ελβετία
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 20/5/2012
Πληροφορίες: 
https://erecruit.ilo.org/public/hrd-cl-vac-view.asp?jobinfo_uid_c=25942&vaclng=en
Typographer
Κριτήρια: Ολοκληρωμένη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δίπλωμα τυπογραφίας. Πέντε χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε σχετικό τομέα.
Τόπος: Γενεύη, Ελβετία.
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 20/5/2012
Πληροφορίες:
https://erecruit.ilo.org/public/hrd-cl-vac-view.asp?jobinfo_uid_c=25943&vaclng=en 

Δεν υπάρχουν σχόλια: