Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Θέσεις εργασίας στο ΤΕΙ Σερρών

Το ΤΕΙ Σερρών προκήρυξε δύο θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η μία θέση είναι ΠΕ και η άλλη ΤΕ. Για την ΤΕ μπορούν να κάνουν αίτηση και πτυχιούχοι Βιβλιοθηκονομίας. Η σύμβαση είναι για 8 μήνες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα του ΤΕΙ Σερρών http://www.teiser.gr/ ή να "κατεβάσετε" το σχετικό αρχείο με την ανακοίνωση, πατώντας εδώ.

"Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας Τέρμα Μαγνησίας 62100 Σέρρες, στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας και Πρωτοκόλλου στον 1ο όροφο, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του αντίστοιχου δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (παρ. 10 άρθρο 21 Ν.2190/1994), δηλαδή από 4-9-2009 έως και 14-9-2009. Πληροφορίες θα δίνονται στο τηλέφωνο 2321049111 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες."


Από την ανακοίνωση του ΤΕΙ Σερρών

2 σχόλια:

Unknown είπε...

καλησπερα σας!
ΣΤο Τει Σερρων δεν υπαρχει καποια σχετικη ανακοινωση.και ο συνδεσμος με την ανακοινωση δεν λειτουργει.Γνωριζεται που μπορουμε να βρουμε αλλου πληροφοριες?

Ευχαριστω

Vicky Charitopoulou είπε...

Στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Σερρών υπάρχει η σχετική ανακοίνωση αν επιλέξετε να δείτε όλες τις ανακοινώσεις και στη συνέχεια στις προκηρύξεις. Στην αρχική σελίδα εμφανίζει τις 4-5 τελευταίες ανακοινώσεις. Δοκιμάστε την παρακάτω διεύθυνση http://www.teiser.gr/index.php?mid=6&sid=3 . Στις 2-9-09 αναρτήθηκε από το ΤΕΙ η ανακοίνωση.